Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old April 23, 2008, 03:49 AM
1Tanker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ontario
Posts: 1,170
Default

Quote:
Originally Posted by miggs78 View Post
I think he means that his fan is a 4 pin header (just like the 3 pins).. Oh man wait a second, I've never seen anything like that..

Yeah we are confused, both of us for sure
Me three...i just thought i was a moron cause i couldn't figure it out.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old April 23, 2008, 06:24 AM
DK2 DK2 is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: GTA
Posts: 821
Default

hmmm, 4 pin fan connector from PSU, the big peripheral connectors?
and we're connecting this, somehow, to a 3 pin fan connector on the MB?
hope not, ouch....

we're not confusing this with the CPU fan are we.
if the MB bios can't detect any rpm there, that maybe cause for a non-start.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old April 26, 2008, 07:42 AM
Rookie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 9
Default

well maybe i didn't explain properly. the wire that i attached my fans to has a small 4-"hole" connector, which is supposed to be attached to the motherboard. It is like one of those small connectors for "on off" and "reset" connectors on the mobo. the issue is, mobo only has 3 pins, while the psu wire (which has all the fans installed) has 4-"holes"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes