Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 3, 2012, 09:38 AM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default the broken catalyst package?

for two days, i am really speechless that i cant install it smoothly...

i am trying to do clean install... catalyst installer wont let me to install ccc manager... always tell me failed installation..

i tried to clean in registry manually, uninstall C++ package, and delete folder in my system manually after uninstall catalyst package... then did driver sweeper in safe mode for double check.. then used ccleaner to clean registry... tried to install catalyst in normal mode... still failed...

i did search for the solution... it didnt help to solve my problem... so what is the problem is that?


i never experience it since i already download a few catalyst packages in the past...
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 3, 2012, 12:53 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

have you tried to install it with admin rights using right click? or going into device manager and deleteing the vid card reboot and try to install the driver then
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 3, 2012, 02:37 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

yes i did...

today, i tried to force the computer to use 4.0 net... it seems not working...

i just gave up with 12.4.... i just use 12.4 driver and 12.2 ccc... i need ccc to enable cfx >_>
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 3, 2012, 07:06 PM
Rookie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

AMD drivers are an absolute MESS right now.

My crossfire doesn't even work at this point. I'm going to reformat once I get a new hard drive. Wish AMD would get their **** straightened out.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 3, 2012, 09:39 PM
WhippWhapp's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 190

My System Specs

Default

My first and last AMD product was a 3870 first week it was released- never again!
__________________
I rub and whack and choke and stroke!

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 3, 2012, 09:44 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

hahaa.. well its not bad until now.... right now i am not sure why it didnt... maybe because my winodws 7 is 2 years old so it needs reformat/reinstall?

but next time, i would like to buy reasonable price high performance single gpu... no more cfx/sli or cheap not-the-best gpu...
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 4, 2012, 01:18 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 61

My System Specs

Default

I just installed the complete 12.4 package without any issues on Windows 7 x64. Can you tell us the exact error or perhaps take a screenshot of it?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old June 4, 2012, 03:31 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

dont make me to re-do and screenshot it... ;[

the problem is "Application Install: Install Package failure" and the error message will show at bottom of the report log... very unclear error message...


so is your computer that old? or reformat windows 7 recently?
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old June 4, 2012, 06:13 PM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: Halifax
Posts: 209

My System Specs

Default

Just for the heck of it, try one of the 12.4 hotfixes

AMD Catalyst 12.4a
AMD Catalyst 12.4b

they're for older cards, but it fixed an issue for me - 12.4 appeared to install but ccc didn't update, it was still 12.3, the 12.4b hotfix fixed ccc for me.
__________________
Hardware Canucks Rules!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old June 4, 2012, 07:52 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 61

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CTA View Post
dont make me to re-do and screenshot it... ;[

the problem is "Application Install: Install Package failure" and the error message will show at bottom of the report log... very unclear error message...


so is your computer that old? or reformat windows 7 recently?
I reformatted about 2 months ago. I'm running an MSI 6950 Twin Frozr II with unlocked shaders...the rest of my system is listed under system specs. I don't think my computer is THAT old, maybe to some it is.

I also don't think the catalyst package is "broken" as a few of my friends have installed 12.4 with no problems whatsoever.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New package - Electronicbox Inik Networking 11 March 13, 2012 09:07 AM
Strange package from Coolermaster PerryC Off Topic 22 September 8, 2011 07:53 PM
[FS] AMD package Wurmer Buy/Sell & Trade 0 May 21, 2011 05:38 AM
AMD Releases 10.12 Catalyst Drivers & Redesigned Catalyst Control Center FiXT Press Releases & Tech News 4 December 14, 2010 06:04 PM
How Do I package stuff to ship? sinticfury Guides & How-to's 25 January 31, 2010 02:06 PM