Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old April 30, 2012, 04:10 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,917
Default

what verion of bios running , Current CrosshairV-Formula BIOS 1301

also make sure using the 64 bit drivers for GPU's
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old April 30, 2012, 05:32 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton
Posts: 642

My System Specs

Default

Thanks guys! I remembered that I had not updated bios drivers yet for my mobo!

Stupid murphy's law though, as soon as i update bios i get a double crash and then a brick instead of a mobo.

Good people at memoryexpress not only exchanged mobos for me, they reseated my cpu and memory in store and updated to current bios :)

Hurray memex :D

I think i'll try and get my crossifre rig going, then go buy an ax-1200 later this week.

I found slight browning on the psu connector where i had molex power going to one video card. Odd eh?
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old April 30, 2012, 06:08 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

... Thats a bad sign, i would stop using 1 card for now until you get you get an adequate PSU.
__________________
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old April 30, 2012, 06:38 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,917
Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
... Thats a bad sign, i would stop using 1 card for now until you get you get an adequate PSU.

if PSU was moduler and used wrong power to card will brown and will give B/BSOD, errors

double check with voltmeter on pci-e plug
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old April 30, 2012, 07:00 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton
Posts: 642

My System Specs

Default

Yes, now thinking about it how could the molex plug give a video card enough juice? It is running on 4 less pins to the PSU!

I'll just use the ax850 for my secondary rig and upgrade my primary to a 1200ax. Thanks so much guys!!!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old April 30, 2012, 09:05 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton
Posts: 642

My System Specs

Default

Got both cards up but one card is running @ about 1/3rd the power it should be.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6950's in trifire or 580 gtx sli Madmike2010 Video Cards 7 November 29, 2011 11:13 AM
QDC woes. turtletrax Water Cooling 11 September 24, 2011 01:31 AM
TriFire 5970+5850 gerardfraser Video Cards 12 December 31, 2009 06:47 PM
Sharp TV Woes!!! jcmaz Troubleshooting 17 August 31, 2009 06:17 PM
64-bit woes evancolson O/S's, Drivers & General Software 2 June 6, 2008 10:14 PM