Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 28, 2012, 04:04 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,283

My System Specs

Default My mother board stopped seeing any of my Drives

Strange thing happened , I wanted to check out the review 7770 video card that arived today so I shut dont my pc unplugged PSU pushed the power button again ( Like I always do) to release any leftover electricity , pulled out my card and put in the 7770 card hooked up the power to it and everything else ( monitor ) then pluged everything back in powered up but on boot I was getting a windows error saying for me to put in the windows 7 disk to repair OS , SO I did but nothing happened I waited for a while then rebooted still same message, I though that just maybe the video card and my Asus AMD sabertooth motherboard didn't like each other so I switched everything back to the way it was befor, same error I double checed that I didn't accidently unpluig something else , everything looked fine so I booted and then went intop the bios and it only shows that my DVD rom was there.
I decided that maybe I messed up my SSD and my other hard drive so I shut down unplued both HD and SSD drive and put in a different HArd drive still nothing .< I even tryed different sata cables , I even disconected my DVD and hooked up to that becasue I knew that it was working with thwe same cables .

I am stuck now I am not sure hwat is going on.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 28, 2012, 04:50 PM
Silent_Avenger's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Nov 2011
Location: Toronto
Posts: 472

My System Specs

Default

Try clearing the CMOS yet?
__________________
Main System //// Dedicated Folding PC 1 //// Dedicated Folding PC 2 //// Laptop

Youtube Channel: http://www.youtube.com/DarkDivinityPC

I fold for a cure. Team 213366 and 54196.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 28, 2012, 06:33 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,283

My System Specs

Default

I reset it but now it only will see one drive, my SSD intel I think is toast I plugged it into a different pc and it wasn't seen. a spare SSD I have loads up if it is the only hard drive plugged into the mother boardI wonder if a PSU problem could be causing this then toasted my SSD in the process,
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haf 932 mother board tray QuickDeath Case Mods, Worklog & Gallery 5 February 17, 2012 07:18 PM
will this mother board will run on SLI or CrossfireX? Fall0ut3 New Builds 2 April 23, 2011 10:15 AM
Best Mother Board? TokeR CPU's and Motherboards 12 January 3, 2010 05:08 PM
How can I tell if my mother board is shot? Shadowmeph Troubleshooting 18 July 14, 2009 05:20 PM
[WTB] wtb mother board and cpu bigpino Buy/Sell & Trade 6 January 22, 2009 06:53 AM