Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 7, 2011, 11:29 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,496

My System Specs

Default Sli connectors (help and win?)

Was talking with Braineater this morning about his tri sli issues. He needs a 150mm sli connector to reach the bottom card. He is attempting to setup the tri sli on the new asus x79 board but keep spacing between the cards for better cooling. (makes perfect sense to me)

Problem is the 120mm connector isn't long enough to reach the bottom PCIE slot.

Anyone who finds a good answer to this will probably get a HWC coffee cup for xmas by your local mad scientist.

GAME ON!
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 7, 2011, 12:33 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,531
Default

Hehe , thx for the help bud...

I think I'm looking at a custom solution to this , but yah never know .

I've got a thread started over at eVGA forums , we'll see what happens


__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 7, 2011, 10:23 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,496

My System Specs

Default

somebody must know!
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 8, 2011, 03:56 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,970
Default

3.5 inches = 8.89 centimeters or 889mm
evga
Part Number: 401-MB-0013-01

could loop it to keep neat

for HWC mug no need cheers

Last edited by KaptCrunch; December 8, 2011 at 04:06 AM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 8, 2011, 05:35 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

Sorry Kapt, you got your conversion from cm to mm wrong. its 88.9 mm not 889 mm.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 8, 2011, 05:16 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,970
Default

too early this morning correct you are Arinoth
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 9, 2011, 12:10 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,496

My System Specs

Default

150mm is around 6 inches. So that one is too short Kapt! No Mug 4 U!
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 9, 2011, 06:38 AM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,597

My System Specs

Default

I checked my box-o-stuff (finally) for the brain. No luck. Longest one I have is the one in the image above...

6 inches is a long way. Is there no 3rd party 'double spaced 1-4-7' Triple SLI connectors on the aftermarket?

Someone should patent this and make millions!
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old December 9, 2011, 10:10 AM
Slik's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sault Ste Marie On.
Posts: 1,101

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by clshades View Post
150mm is around 6 inches. So that one is too short Kapt! No Mug 4 U!
Use TWO three and a half inch bridges.
__________________
Corsair Air 540 -i7 4930k @ 4.4ghz. Liquid cooled-4x4gb G Skill Trident X DDR3@ 2400mhz- Two EVGA Titans SLI - Xonar Phoebus Sound Card-Dell 3008 30" Monitor-Razer Tiamat Headphones-Butt Kicker Gamer-TrackIR 5
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old December 9, 2011, 01:30 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,970
Default

lotes are the makers for ati ribbons

P/N:AAA-ATI-002-K06

Disc:FPC Adapter For CrossFire Bridge, 40Pin, 88mm Centerline Distance, Black Color, RoHS Compliant

for ribbon 7"
Part Number: 15020-0217 for gold plated copper ones (molex out of stock)
@ digikey tin $8.91 for 8"
0.50mm Pitch Premo-Flex™
FFC Jumper 20 Circuits
0.178m Cable Length
0.27mm Cable Thickness,
Gold (Au) Plating


if good with soldring skills .....order a lenght and make it

Last edited by KaptCrunch; December 9, 2011 at 05:55 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seasonic SS-850HT connectors Dead Things Power Supplies 3 December 14, 2010 03:39 PM
4 fans.. 2 3 pin connectors.. what do I do? irtehleet CPU's and Motherboards 5 May 12, 2010 09:28 AM
PWM Y Connectors impruv Air Cooling 0 January 25, 2010 08:16 AM
Power Connectors tim333 New Builds 4 April 9, 2009 10:56 AM
Panel mount connectors for PSU? MacJunky Power Supplies 0 May 18, 2007 06:12 PM