Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 9, 2011, 04:48 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,354

My System Specs

Default

we might have a winner let me send this off to Braineater he has the final say!
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 11, 2011, 03:08 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Nah sorry , a winner woulda been an off-the-shelf 1-4-7 bridge.

I do appreciate the help all the same everyone !

-----

Xeven shot me a couple pics (thanks buddy !) , I'm just going to make my own.I have all the parts.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old December 11, 2011, 03:18 PM
odis172's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ottawa, ON
Posts: 682

My System Specs

Default

I wonder if a bridge that long would introduce a higher latency between the two cards then Nvidia had expected.
__________________
Laptop: Lenovo T420 - Core i5 2520 - 8GB DDR3
Server: 2 xeon E5530 - Asus Z8N-D6 - 12GB DDR3 - 8x 500GB raid 50 - Perc 6/i - Compucase RA448A00
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old December 11, 2011, 03:45 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,354

My System Specs

Default

Dunno about that. They make the fourway sli bridge. Brain needs a 3way sli bridge the size of the 4way I think.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 11, 2011, 03:48 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,918
Default

but is linked differently then 4way
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old December 11, 2011, 03:51 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,918
Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
Nah sorry , a winner woulda been an off-the-shelf 1-4-7 bridge.

I do appreciate the help all the same everyone !

-----

Xeven shot me a couple pics (thanks buddy !) , I'm just going to make my own.I have all the parts.

you do just get out of the seat

old IDE cable split to 20 lanes
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old December 11, 2011, 04:22 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,753

My System Specs

Default

I actually find it kind of surprising that they don't make a bridge specifically for this. Brain or Xeven, care to link me to how to make them as well? Kinda curious now, although I'd never use one.

Feel free to send me the mug though, pretend I helped
__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old December 11, 2011, 05:49 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Yea , 3-way SLI uses a 'ring topology' as far as the SLI connectors go.

You need to connect 1-2 , 2-3 , and 3-1 .....It's the 3-1 link that's long on a 1-4-7.

Making your own is easy but time consuming.....it's all soldering.

Here's Xeven's ; ( I rehosted this pic , Thanks again !)



------

You are totally correct Kapt...I'm using an old IDE cable , and 2 cutoff flexi connectors.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old December 11, 2011, 06:10 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,918
Default

Great now let see some benchies in Tri-SLI
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seasonic SS-850HT connectors Dead Things Power Supplies 3 December 14, 2010 02:39 PM
4 fans.. 2 3 pin connectors.. what do I do? irtehleet CPU's and Motherboards 5 May 12, 2010 08:28 AM
PWM Y Connectors impruv Air Cooling 0 January 25, 2010 07:16 AM
Power Connectors tim333 New Builds 4 April 9, 2009 09:56 AM
Panel mount connectors for PSU? MacJunky Power Supplies 0 May 18, 2007 05:12 PM