Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 19, 2011, 08:32 AM
Blu's Avatar
Blu Blu is offline
Join Date: Dec 2010
Location: Grande Prairie, Alberta
Posts: 394

My System Specs

Default Odd thing

I was just sitting here and a few minutes ago all my fans jumped to about 100% and it sounded like a jet plane and then they just slowed down, does anyone know what would cause this? Think it might be a faulty PSU

I have the old version of this,
NCIX.com - Buy Corsair TX750 V2 750W ATX 12V Single Rail 60A 24PIN ATX Power Supply Active PFC 80PLUS Bronze - Corsair - CMPSU-750TXV2 - in Canada
and it's about a year or two old.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 19, 2011, 09:31 AM
Hall Of Fame
Join Date: Feb 2010
Location: Markham
Posts: 1,570

My System Specs


You're shooting in the dark without any other information or ability to recreate the problem. It might not even be a problem in the first place.

Only remotely similar issue(s) I've seen involved faulty graphics drivers causing spastic temperature readings.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
walking thing for old ppl _dangtx_ Off Topic 6 June 10, 2011 01:31 AM
this lockerz thing slovakftw Off Topic 12 October 18, 2009 01:55 PM
USB thing installation :S shayan288 Off Topic 5 August 29, 2009 09:55 AM
Finaly did the right thing ToXic Video Cards 6 August 10, 2009 04:30 PM
Pea coat ish thing Phobia Off Topic 7 March 3, 2009 01:53 PM