Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old August 30, 2011, 06:28 PM
Cptn Vortex's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,726
Default

Ok, well, going down to just 2GB RAM didnt work. Got into safemode again but if I even try to load MSCONFIG it says I dont have enough system resources. I tried a startup repair to no avail. I got a BSOD error of 0x00000074 which appears to be a bad system config error, so it must be the change I made to the 12GB of Max Memory for the boot.ini. Does anyone know how I can edit this boot.ini from a recovery console or something? Set it to Auto??
__________________
The Vortex H20

Coolermaster ATCS 840 w Window panel
MSI Z77A-GD65
Intel i7 3770K @ 4.6GHZ 1.28v
Galaxy GTX 680 @ 1241MHZ
8GB Mushkin Blackline 1600MHZ 9-9-9-24 1.5v
Asus Xonar Essence STX
OCZ Z-Series GOLD 850W
2 x 128GB Corsair Force GT SATA3 SSD RAID0 :)
Acheiva Shimian Q270 Lite 2560x1440

Benq W500 Pojector.

Watercooling:
EK Supreme HF, EK FC GTX 680 Block, MCR320+Gelid Silent 12 Push/Pull, DD Pump, EK Multioption 100ml Res, EK Coolstream XT 220 RAD Gelid Wings Push/Pull.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old August 30, 2011, 07:14 PM
Cptn Vortex's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,726
Default

Well... I managed to get it working.... I realised that when I was in safe mode, I couldnt run MSCONFIG because there were not enough system resources...so I disabled system resources. I Disabled a few services that I could, and ended explorer.exe. Then ran MSCONFIG and it WORKED! For some reason the Maxmemory was set to 256MB!! No wonder it didnt want to boot into windows!
__________________
The Vortex H20

Coolermaster ATCS 840 w Window panel
MSI Z77A-GD65
Intel i7 3770K @ 4.6GHZ 1.28v
Galaxy GTX 680 @ 1241MHZ
8GB Mushkin Blackline 1600MHZ 9-9-9-24 1.5v
Asus Xonar Essence STX
OCZ Z-Series GOLD 850W
2 x 128GB Corsair Force GT SATA3 SSD RAID0 :)
Acheiva Shimian Q270 Lite 2560x1440

Benq W500 Pojector.

Watercooling:
EK Supreme HF, EK FC GTX 680 Block, MCR320+Gelid Silent 12 Push/Pull, DD Pump, EK Multioption 100ml Res, EK Coolstream XT 220 RAD Gelid Wings Push/Pull.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old August 31, 2011, 09:10 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,306

My System Specs

Default

hehe figures something simple glad to hear you have it solved.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem Charmster Troubleshooting 7 July 3, 2010 06:13 AM
Strange Rundll32.exe TheWanderer Gaming 9 May 10, 2010 10:55 PM
strange google CTA O/S's, Drivers & General Software 3 March 1, 2009 12:41 AM
Strange SLI bar kruzn4evr Troubleshooting 18 December 12, 2008 07:48 AM
Some strange BSODs zlojack Troubleshooting 11 September 24, 2008 11:28 AM