Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 12, 2010, 06:03 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default nvidia 260.99 ahhhh

ok am i the only 1 with this issue i have downloaded it 4 different times to day and i keep getting the file is corrupted or there's a 7zip error what the hell oh and it does it on every machine in the house all 5 running. Are these still in beta or what
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 12, 2010, 06:05 PM
ToXic's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 469
Default

i couldn't download it yesterday, I gave up and used the disk from my 570. eVGA site being silly or somthing.
__________________
Some kind of pathetic Apple convert

17" Macbook Pro (early 2011 model)
2.2Ghz i7-2720QM | 8GB Corsair DDR3 1333Mhz | 750gb Toshiba HDD | ATI 6750M 1GB
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 12, 2010, 06:06 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

ya but i was getting this straight from nvidia sites here Welcome to NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 12, 2010, 06:07 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,479

My System Specs

Default

Isnt the latest 262.99 or some such?
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 12, 2010, 06:09 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

not for the gtx 460. hell gigabyte tries to give me whats on the driver cd which is only 258.68 which i mean are working fine but if there's newer ones with some improvements then i will take it lol

the card in question GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 400 Series - GV-N460OC-768I
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 13, 2010, 07:50 PM
FlyingFish's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Vancouver
Posts: 491
Default

260.99 completely f***d up my GTX 470.


Artifacts, crashes, BSOD, couldn't even boot into windows.


Had to roll back to 260.89 now everything is good.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 13, 2010, 08:10 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

260.99 working like a charm here. that's wierd.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 13, 2010, 08:12 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

ya i finally got them to work after downloading them like 10 times i don't know what was up but ya know running 260.99 just fine. well so far
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old December 13, 2010, 09:22 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

If they keep crashing get a MSI hawx 460, seems that these driver love this card XD
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old December 13, 2010, 10:31 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Both 260.89 and 260.99 worked fine on my SLi 480's....no issues at all.

Latest for GTX 5 Series are 263.09 WHQL.....they also work fine! (no SLi support running MK11 yet)
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia 260.89 Beta released FlyingFish Video Cards 8 October 15, 2010 06:14 AM
[FS] Nvidia GTX 260 lemonlime Buy/Sell & Trade 14 September 15, 2009 08:16 AM
Nvidia GTX 260 Linux Linuxian Video Cards 1 May 17, 2009 10:30 AM
ahhhh bad evening matsta31 Troubleshooting 10 September 19, 2008 06:52 PM