Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 9, 2010, 04:20 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,999

My System Specs

Default

Oh hello, it's me again.

You know, that guy with the 5970 and a BLACK SCREEN AFTER INSTALLING 10.2!!!

Yes, i ran driversweeper.
Yes, i ran ccleaner AFTER driversweeper.
Yes, i rebooted into windows and ran the catalyst uninstall manager to MAKE SURE that everything ATI was off the system.
I Rebooted again.
I installed 10.2
One more reboot.
LOGIN.... AND.... BLACK @#$%ING SCREEN?!?!?!?

Help?
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 9, 2010, 04:23 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,770

My System Specs

Default

The perfect way to fix it is put it in a box and send it to my address. Oh, and I'm useless for help
__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old March 9, 2010, 05:00 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,999

My System Specs

Default

10.3 Beta's are worse, they go black screen during the install and stick there.

Looks like ill be staying on 9.12 Hotfix drivers until i rebuild the whole system, come Leo.

No Eyefinity BC2 for me
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old March 9, 2010, 05:16 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,999

My System Specs

Default

Confirmed, no issues with the 9.12 hotfix drivers.

GPU Bios issue im guessing. Got this 5970 from a member before it really came out, its an OEM I believe.

The Big Q? Do I flash it....
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catalyst 9.12 + Radeon 5870 = FAIL Oversized Rooster O/S's, Drivers & General Software 31 January 21, 2010 01:12 PM
Efficiency Fail belgolas Off Topic 8 October 28, 2009 04:25 PM
Epic Fail !!! jcmaz Off Topic 2 July 13, 2009 01:41 PM
PC boot fail Wolfx25 Troubleshooting 12 March 10, 2009 01:10 PM
ultimate install closed down after install prebent O/S's, Drivers & General Software 0 September 25, 2008 02:05 AM