Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 4, 2010, 10:49 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default Extended desktop problem.....

Wasn't really sure where to put this as it's "troubleshooting" + "Graphics" + OS related.... ;)

Here's the deal... I've got my 4 cards currently setup as an extended desktop, but I don't have desktops 2,3, & 4 plugged into monitors. (Necessary for folding with 4 gpus).

I've got a program which I believe is running on one of those extra screens, but since I can't see it, I have no way of moving it back onto the primary.

Is there a "move all open program display windows to primary screen" command in windows XP?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 4, 2010, 10:53 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

Heh.... resolved the issue. Was running but with no display.... shut the program down in task manager and restarted did the trick.

That said... I've run into this problem before and it'd be great if anybody had a suggestion on how to best manage something that's gone off of the primary display if you can't see the screen to drag it back.....
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 4, 2010, 10:57 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

Bring Misplaced Off-Screen Windows Back to Your Desktop (Keyboard Trick) :: the How-To Geek
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 4, 2010, 11:03 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

Cool!!! Thanks for the tip. IIRC, that's how I got my napster screen back after it had been set up to work on the secondary display (installed and uninstalled that sucker twice before I realised it was there but running on an unseen screen.... ;) ). In this case it wouldn't have worked though as I wasn't getting a taskbar indication. (guess the display shut down but the exe was still running in the background).
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 5, 2010, 02:11 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,037

My System Specs

Default

Edit: bah
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 5, 2010, 09:19 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ottawa
Posts: 2,026
Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Heh.... resolved the issue. Was running but with no display.... shut the program down in task manager and restarted did the trick.

That said... I've run into this problem before and it'd be great if anybody had a suggestion on how to best manage something that's gone off of the primary display if you can't see the screen to drag it back.....
I have the same board and chip and soon (hopefully !!!) i"ll be putting 4x GTS 250s. All I have to do is extend the desktop? No dummie plugs needed? I'll be running XP 32.
__________________
"What is the colour when black is burnt ?" - Neil Young
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 5, 2010, 12:40 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

That's what I'm currently running is XP32. I already run two monitors on that system so I initially had all 4 cards plugged into monitors (2X DVI, 2X VGA) for setup, but now that it's set up all I've got is the first card running cloned onto both monitors.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Core i7 Custom Desktop Challenge - Could you design the world's coolest desktop? FiXT Press Releases & Tech News 2 October 15, 2009 04:56 AM
Staples Extended Warrenty Depot Techs Doing a Really Poor Job chrisk Off Topic 21 October 14, 2009 05:20 AM
[FS] Samsung 305T 30" LCD Monitor (2560X1600), Brand NEW, Never Opened, 3 yr extended Warr btdvox Buy/Sell & Trade 29 August 30, 2009 12:11 AM
Show us your desktop (YOUR REAL DESKTOP) probationer Off Topic 5 August 11, 2008 05:32 PM
Satellite dish + biquad antenna = extended wifi range Mibs Peripherals 1 July 12, 2008 07:09 AM