Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 31, 2009, 08:38 PM
Top Prospect
 
Join Date: May 2009
Location: Richmond B.C.
Posts: 94
Default mic not working but audio is?

so my mic jack isn't working for my zalman clip but right beside it the audio one works perfectly

how do i fix this?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 31, 2009, 09:14 PM
Sushi Warrior's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: Grimsby, Ontario
Posts: 1,620

My System Specs

Default

I have had the same problem many times. I'm pretty sure it's a software error somewhere.
__________________
||EK Supreme LT Nickel||MCP355/EK X-TOPV2||EK150 M-O res||MCR220/White||NZXT FN120RB/FN140RB||
Project|Oroborous by NZXT and MNPC
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 31, 2009, 09:23 PM
Top Prospect
 
Join Date: May 2009
Location: Richmond B.C.
Posts: 94
Default

will a cheap sound card fix this?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 31, 2009, 09:32 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,455

My System Specs

Default

Yes. i got a HT Omega Striker just for the front audio ports.

*Edit* Spelling
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacement mic/earphone setup joeperson Audio 5 October 13, 2009 08:45 PM
Webcamera mic 486 Audio 0 August 11, 2009 11:43 AM
Troubleshooting a mic/headset phrenicthenub Troubleshooting 2 June 18, 2009 04:54 PM
mic problems Samael Audio 12 March 18, 2009 01:44 AM
Mic Volume - Sennheiser PC 161 timbruun Audio 0 August 31, 2008 03:21 PM