Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 12, 2009, 08:49 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default 2 little trouble.

Hey guys. Here I have 2 issue that I can't find a solution ( except re-installing windows witch I would try not to do ) First is really annoying. The rig in my sig is victim of a wierd bug. It always lost focus. I can type here and in 1 or 2 minute it will stop to because my desktop will become the focused application. It's like, when you run a 3DM 2K6 and someone talk to you on MSN, the bench shut down and say lost focus. About the same. Computer OC is stable have pass last 24 hours orthos and previous 12 hours on Prime 95. I know that I am not really precise so ask me for more if you need;)

For the second problem. It's on my GF laptop. There is a wierd windows named Proprieties of Cfg opening all time she open the laptop. Even if I hit the Restoration button on the down right it will still re-appear at next boot up. I give you a pic of it.

Ask for more.
Attached Images
 
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 12, 2009, 09:03 AM
Caldezar's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Burnaby
Posts: 1,709
Default

the CFG properties issue on your gf's laptop sounds very much like the "bdoor-zar" trojan. Have you run an up to date scan on it?

Not sure about the focus issue...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 12, 2009, 09:13 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Seriously I have never think about running a scan, I think I will do it tonight with the Nod32 online scan. Thx for the advice.

Ask for more.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A little networking trouble. biff Networking 9 October 30, 2009 05:54 PM
Trouble with ridata? 3 of 7 Storage 23 March 25, 2009 04:21 PM
Internet trouble lanken123 Troubleshooting 3 February 26, 2009 07:50 PM
Steam trouble. Zippoh Gaming 6 December 31, 2008 07:04 PM
Icon Trouble!!! shayan288 Gaming 7 November 9, 2008 05:16 PM