Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 3, 2009, 01:00 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4
Default Windows System will not start up

I built my system over a year ago and it was running good till today. This morning I checked my emails and no problems.I closed the computer down and went out. Came back after a couple of hours and tried to start it up but it would not start.
The PSU fans, MB lights and other cooling fans including CPU fans came on but the system would not do anything besides that.
I thought it was my PSU which is a Coolermaster 650W extreme power which may be the problem. I bought a 4870 a month ago and was unsure if the PSU would sustain the power requirements of the video card. However I kept on using the PSU and the 4870 installed without any problems.. till today.
I tried to clear the CMOS and set the default setting for the motherboard so I could atleast get into BIOs but to no avail.
I took out my HVR-1600 TV tuner card, my 4870 ( and replaced it with my X800) but no change.
I then took out 3 of the memory modules and just had one 2GB in but no change in the system.
Anyone have any idea what to do as I am at a loss?

My system configuration is
Windows XP / Windows 7 / Ubuntu (multi-booting)
6 GB Memory
Asus P5K
Seagate 1 TB SATA HDD
Western Digital 500 GB SATA HDD
Western Digital 250 GB IDE HDD
X800 video card
DVD/RW drive
Logitech X540 speaker system
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 3, 2009, 07:24 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4
Default

Finally got it working!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XBMC start with Windows? Cypher^64 HTPC Systems & Software 6 September 21, 2009 06:56 PM
Help NEED A BOOT CD IN THE DRIVE TO START WINDOWS!!!! Madeinedmundston Troubleshooting 12 December 5, 2008 02:39 PM
Brothers in Arms: RtH30 won't start on XP64 system misterlarry Gaming 1 October 14, 2008 10:49 PM
Windows was unable to start erikpilon O/S's, Drivers & General Software 2 October 10, 2007 04:00 PM
Windows wont start SCW O/S's, Drivers & General Software 14 September 25, 2007 01:17 AM