Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old September 3, 2009, 11:15 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

Eeeeeek! If one of those standoffs is underneath your board and isn't being used, your board can get fubar'd!
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old September 3, 2009, 11:25 PM
Rookie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 45
Default

Quote:
Originally Posted by mo' power View Post
Eeeeeek! If one of those standoffs is underneath your board and isn't being used, your board can get fubar'd!
eek! Well I haven't heard any crackles or seen any sparks yet. I hope she's alright! I'll remove them immediately.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old September 3, 2009, 11:52 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

If it's not the I/O shield and it's not a mb standoff, I'm at a loss as to what could be causing this.
It boots out of the case, but won't boot in the case.
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old September 4, 2009, 12:07 AM
Rookie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 45
Default

Inside case: Post!
Standing up: Post!
Doing backflips: Post!
Submerged in lava: Post!
Owner dancing: Post!

Well, you get the idea. I didn't know the standoffs could cause that! Nobody warned me, haha! I guess now I know for future builds. I just want to thank you guys, and especially Mo' Power for your quick and helpful responses. I'll be using this site a lot more in the future!

I'm ready to game. :)
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old September 4, 2009, 12:24 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

I'm glad you're up and running. We're 24/7 tech support here. Happy gaming!
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not sure where to post this Phobia Peripherals 7 February 19, 2009 05:58 PM
No post problem - please help! Malam Troubleshooting 5 January 2, 2009 11:27 AM
Need help: NO POST miggs78 Troubleshooting 9 October 17, 2008 09:01 AM
No POST miggs78 Troubleshooting 8 August 21, 2008 06:40 PM
Post your E8400 oc's here Bazman Overclocking, Tweaking and Benchmarking 77 February 21, 2008 01:43 PM