Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old August 30, 2009, 06:13 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

I don't have another 1080P device tho....
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old August 30, 2009, 06:31 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,611
Default

The cable itself may not be able to carry a 1080P signal.

There are plenty of other things you can try though:

Switch inputs
Change resolution to 720P (no difference on a 32" set)
Turn off 1:1 pixel mapping and use 16:9
__________________
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old August 30, 2009, 06:48 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

No difference when switching imputs
Can't turn off the 1:1 pixel mapping

Another question, will i notice the difference between 720P and 1080P when watching BluRay stuff and is it more future proof?
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old August 30, 2009, 06:53 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,611
Default

Quote:
Originally Posted by jcmaz View Post
Another question, will i notice the difference between 720P and 1080P when watching BluRay stuff and is it more future proof?
On a 32" TV? Absolutely not.
__________________
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old August 30, 2009, 06:57 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

how bout PS3 games?
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old August 30, 2009, 07:51 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,611
Default

Most PS3 games are rendered in 720p anyways...
__________________
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old August 31, 2009, 04:00 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,922
Default

ps3 vid hdmi hook up
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old August 31, 2009, 06:17 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

I called Sharp today and told them about the issue, they said that there is something wrong w/ the TV internally. Might be fixable. Hmmmm.... i wonder what kind of replacement could i get :)
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sharp's 5-inch PC-Z1 Unknownm Press Releases & Tech News 0 August 27, 2009 02:53 AM
Which LCD TV (LG, Samsung, or Sharp) to get? jcmaz Display Units 45 August 7, 2009 05:11 PM
Sharp Aquos Jon_di2 Display Units 6 October 13, 2008 08:47 PM
42" Toshiba vs Sharp, which to buy? billsan101 Display Units 9 March 11, 2008 01:04 PM