Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 15, 2009, 10:55 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,308

My System Specs

Default ASUS Xonar DX 7.1 stopped working any advice

this actually happened a few weeks back and I just switched to on board sound.
what happed was I decided to move the card away from my vid cards fan to a pcie slot that was on the other side of the vid card, after I did this the card stopped working, I then uninstalled the drivers rebooted ( winxp and win7) back into xp and xp didn't do the found new hard ware things so I reinstalled the drivers but still nothing, the power cord is plugged in and I did move the card back to its former slot.
When I looked over the card I couldn't see any burn marks and what I like to call the sniff test did give off any burn't smells .
my mother board has been acting strange as of lately and I am wondering if maybe the pcie slots just stopped working. is there some software out there that can test the slots ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 16, 2009, 05:51 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: AB
Posts: 1,212
Default

might be easiest to test the ports with some other pce equipment.

Have you tried doing a cmos reset? Sometimes fixes those pesky troubles mobo's give us.
__________________

vista 64 on these rigs
Q9450 @ 3.5Ghz | E8400 @ 4.2Ghz
8gb Muskin Redline. | 2gb Kingston Hyperx
________________________________|_________________ ______________
EVGA 780i FTW ----\--||___||--/---- EVGA 780i SLI
Antec TP Quatro 1000W \ :==^==: / Antec TP Quatro 850W.
Nvidia 9800 GX2 X 2 SLI \|--o--|/ Nvidia 8800 GTS X 2 SLI
1X 500GB Western Digital. \_____/ 3X 150GB WD RAPTOR RAID-0
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse Stopped Working geokilla Peripherals 7 May 9, 2009 07:50 AM
"display driver has stopped working" shayan288 Troubleshooting 4 February 26, 2009 07:11 AM
[FS] Asus EAH HD4850 and Asus Xonar DX Cypher^64 Buy/Sell & Trade 12 February 25, 2009 09:14 AM
ASUS Xonar issues b1lk1 Audio 9 May 24, 2008 08:02 PM
Host Process for Windows Services stopped working and was closed encorp O/S's, Drivers & General Software 2 May 12, 2008 09:52 PM