Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 20, 2009, 11:28 AM
punk_zappa's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Yellowknife
Posts: 965
Default

Quote:
Originally Posted by b1lk1 View Post
Hardware monitors for voltages are not even remotely trustworthy. I'd test it with a DMM before the RMA just to be sure.
You are right, Bill! Replaced the suspect PSU with an old faithful and 12v rail is still reading 10.3v. Got my CT DMM and voltages are pretty good, 12.39v. I will observe this rig for some time and see what really is wrong. So far she is fine and dandy.
__________________

Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 20, 2009, 11:31 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,254

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by punk_zappa View Post
You are right, Bill! Replaced the suspect PSU with an old faithful and 12v rail is still reading 10.3v. Got my CT DMM and voltages are pretty good, 12.39v. I will observe this rig for some time and see what really is wrong. So far she is fine and dandy.
Bingo never trust sofeware.
I have the same thing reads 10.30v on the 12v rail with any software. Break out the MM and 12.3v actual.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Something wrong? paphman910 Off Topic 2 December 19, 2008 06:43 PM
probably the wrong place but.. Zippoh CPU's and Motherboards 4 December 10, 2008 02:51 PM
Probably the Wrong board to try on...but Soultribunal Overclocking, Tweaking and Benchmarking 5 December 10, 2008 09:22 AM
Is CPU-Z wrong?!!? MognonMan Troubleshooting 2 June 28, 2008 08:56 AM
Did I do wrong? Jack Rabbit Off Topic 9 June 6, 2008 05:31 PM