Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 11, 2009, 05:27 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Ottawa
Posts: 589
Default

BIOS does not see the drive on the new comp, and same happenned with my friends comp. We hear the drive spinning, but it is not detected by the mobo.

RMA it is I guess!!!
__________________
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 11, 2009, 08:17 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,237

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ADay2Long View Post
BIOS does not see the drive on the new comp, and same happenned with my friends comp. We hear the drive spinning, but it is not detected by the mobo.

RMA it is I guess!!!

Best Bet at that point.
Bad luck drive.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with 4850 in new build Kasie23 Video Cards 14 March 27, 2009 07:26 AM
Hardware problem or HAL problem? andynerd Troubleshooting 1 March 7, 2009 09:03 PM
Critique my gaming build build 1080p New Builds 10 January 14, 2009 04:18 PM
New Build - Problem LegendofJubei Troubleshooting 1 August 27, 2008 01:08 AM
Memory problem with new build francois methot CPU's and Motherboards 10 July 23, 2007 09:50 AM