Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 4, 2009, 08:58 AM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default Usb troubles with HPa300n

hey guys... im working on this old bomb... running xp.. usb support is enabled in BIOS and is showing up as enabled and working in device manager.. upon plugging a flash drive in, the light comes on, and then goes off a second later...

Anyone have any ideas as to why? I've tried all usb ports too..
__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 4, 2009, 09:03 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

Do other USB devices work? (Like a mouse or a keyboard?)
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 4, 2009, 09:09 AM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Do other USB devices work? (Like a mouse or a keyboard?)

Hmm, i just booted it up into safemode, and mouse and flash drive work.... but not running normally.
__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old May 4, 2009, 09:17 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

So the mouse will not work under normal operations, but does in safe mode? Sounds like driver issues to me then.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old May 4, 2009, 09:44 AM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default

Hmm. ok well now I have a totally unrelated question...

hp laptop here... will not update AVG, and windows update always fails. Also tried isntalling malware bytes but it wont open it...

System restore fails everytime, and I tried running the uninstaller for IE8 and it wont open neither.

the guy said his pc stopped updating after he installed IE8...

I cant uninstall it, and virus scanners wont install either...

any ideas?

(im trying to run the recovery console from the vista dvd and try system restore throgh it atm)
__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound troubles on HTPC Phobia Troubleshooting 2 March 29, 2009 08:15 AM
PS3 F@H troubles Mr. Gruntsworthy HardwareCanucks F@H Team 12 March 28, 2009 01:20 PM
SVIDEO troubles the_bandit87 Troubleshooting 4 July 10, 2008 06:07 AM
Asus MB troubles (M2NPV-VM) BrotherJack Troubleshooting 15 February 22, 2008 10:35 AM
ION iTTUSB 10 USB Turntable Reviewed @ Everything USB Supergrover Reviews & Articles from the Web 4 August 29, 2007 05:11 PM