Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 15, 2009, 08:11 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 111
Default Trouble cloning display

I'm here to abuse the board's knowledge base again. This time, I'm having trouble getting my Catalyst Control Center to allow me to set up a second display (tv) and clone the first display to it.

I had this working previously - I've installed a couple of games since then, and I've upgraded from a Q8200 to a Q9550. I COULD uninstall the games if need be, but my preference would be to not if it's not necessary.

ATI CCC will detect the TV, or I can force detection - either method shows the display as being available - but I can not drag it to "Display 2." If I right click on "Display 2" instead of on the tv in the disabled displays list, it has the option "Enable Display" but when I choose this - it appears enabled (according to my computer monitor, not the tv - the tv is in an entirely different room, so I can't see it to verity) for a brief second, then goes back to disabled.

I uninstalled CCC and my driver, and reinstalled them. No luck. I suspect I'm missing something simple - any ideas? Oh, it's an HD 4670 1GB, and I'm running Vista 64 Ultimate. Thanks in advance as always.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 16, 2009, 09:47 AM
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 111
Default

I cleared this one up on my own. My PC has an S-video out and two HDMI connectors (hooked up to my old monitor via a VGA adaptor). After upgrading to my Q9550, I must have inadvertantly hooked my monitor up to the secondary HDMI instead of the prmary - switching HDMI ports has brought back my ability to clone onto the TV.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 16, 2009, 09:53 AM
donimo's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Vancouver Island
Posts: 831
Default

yur welcome
__________________
Mobo GA-Z77X-UD3 CPU i5-3570K stock RAM:2x4GB Patriot Viper 1866 1.5v GPU:XFX HD6850 BE + Gigabyte HD6850 @820/4400MHz Case:Bitfenix Raider w/2x 200mm + 135mm PSU: Corsair HX620
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble with IIS v5.1 on XP PRO tao5269 O/S's, Drivers & General Software 4 February 17, 2009 06:42 PM
Harddrive cloning question Eagle Eye Storage 6 November 7, 2008 12:29 PM
Disc cloning software? FreqE1 Storage 13 October 18, 2008 02:08 PM
PS3 wi-fi trouble ebdoradz Networking 8 December 8, 2007 05:12 PM
Trouble with fan controller. chibi_man Troubleshooting 2 September 24, 2007 06:49 PM