Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 29, 2009, 11:50 AM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default I Have a NIC Question?

Recently I made the move from Rogers High speed to Sympatico.My question is I think the installer from Bell might of zapped my onboard Nic?I wasn"t home at the time and my son told me that the installer unhooked all the rogers stuff and set up all his.Upon my return home I powered up my pc(In sig)and it kept on locking up?Now everytime I do a reinstall of Window"s XP or Vista it locks up after I install the drivers for the NIC.I disabled it in Bios and popped in a PCi Nic I had here and everything is working properly.Should I worry about having more problem"s in the future with my Mobo?
__________________

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 29, 2009, 03:08 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,882

My System Specs

Default

Sounds like that's what must of happened.

I don't think it should effect anything else on the motherboard though I'd look into RMA'ing the motherboard if you can.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 29, 2009, 05:26 PM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by jdrom17 View Post
Sounds like that's what must of happened.

I don't think it should effect anything else on the motherboard though I'd look into RMA'ing the motherboard if you can.
Thx for the reply I will look into it .
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes