Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Troubleshooting (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/)
-   -   need help with i7/x58 start up (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/13901-need-help-i7-x58-start-up.html)

kruzn4evr January 16, 2009 11:43 AM

need help with i7/x58 start up
 
Ok, this is weird! (to me at least). Got everything running nicely, OS, drivers, Everest etc. loaded no problem, time to start OC'ing....or so I thought! First attempt was mild and as it was "verifying DMI pool data" (update success) it came up BOOTMGR is missing!!....what the hell just happened?? :shok:....and how do I get bootmgr back?...I think I've done it before but I'll be damned if I remember how.

Any help would be GREATLY appreciated, thanks :biggrin:

jay51 January 16, 2009 11:47 AM

i googled BOOTMGR is missing, and found this How to fix "BOOTMGR is missing" in Windows Vista
hope it helps

kruzn4evr January 16, 2009 11:51 AM

ahhhhh...thanks jay, that looks familiar, I'll give it a shot :thumb:

kruzn4evr January 16, 2009 12:14 PM

That worked, I shoulda remembered that was what to do but I haven't had that problem in years and couldn't remember...lol...thanks again Jay :thumb:

jay51 January 16, 2009 12:35 PM

glad that worked for you. :thumb:

chouchou January 18, 2009 11:00 PM

google is a great friend :)

Infiniti January 18, 2009 11:03 PM

Yeah, it was weird. I was OCing too, and that happened. It happened before though, so I knew what to do.

Evylldemon January 19, 2009 09:08 AM

Same thing happened to me with my i7/x58 build. Took me a while to find that fix. I had to use the command prompt approach.


All times are GMT -7. The time now is 09:57 AM.