Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old June 1, 2007, 10:41 PM
reaverclan's Avatar
MVP
 
Join Date: May 2007
Location: USA,CA
Posts: 443

My System Specs

Exclamation

i suggest that u take all your water colling setup out and runa overnigth dry test on some towels to see if u got leaks.
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old June 2, 2007, 03:19 AM
Patriote's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,167
Default

Quote:
Originally Posted by reaverclan View Post
i suggest that u take all your water colling setup out and runa overnigth dry test on some towels to see if u got leaks.
lol Read the last post my friend. No leaks and board was dead so...Bought a new one, tested it with stock cooler, it ran perfectly so hooked it back under watercooling into my cube case
__________________
- Asus P8Z68-V PRO
- Intel I5 2500k @ 4.5Ghz (for now)
- Asus Geforce 580GTX DirectCUII Fermi
- 16GB Corsair Vengeance Low Profile
- Ultra X3 1000 Watt
- Asus Xonar DX 7.1 \ Klipsch Promedia 2.1 THX
- Corsair Vengeance 1300 Gaming Headset
- Crucial M4 SSD 128GB \ WD Caviar Black 1TB
- CoolerMaster 690II Advanced
- Dell UltraSharp 24''
- Noctua NH-D14
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old June 2, 2007, 12:38 PM
reaverclan's Avatar
MVP
 
Join Date: May 2007
Location: USA,CA
Posts: 443

My System Specs

Exclamation

oh dang lol i need to get my eyes checked thanks lol
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes