Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 11, 2008, 04:52 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default Strange SLI bar

I'm not sure where it came from or how to get rid of it but when I go into SLI mode through NVidia control panel, I get this bar when running 3D Vantage and when playing games!....it's like a meter of some sort....anyone else experience this?....better yet, anyone know how I can get rid of it??....trying to play Crysis with this STUPID bar is drivin' me nutz!..lol

Also, I've had nothing but trouble with this Striker II Extreme board (I know I know...serves me right for trying the 790i chipset..no comments from the peanut gallery please!...lol)....at first I thought the board was a dud or the ddr3 was faulty but I don't think that is the case. However, I couldn't get it to boot up, it would post fine but just keep reposting instead of booting into vista. Then last night after many trial and error tests, I decided to put the vista cd back in (I had tried this before with no luck) and I discovered that the vraptor all of a sudden was wiped clean!...I had to format because windows said it couldn't install windows because the drive had to be formatted!...3 days ago it was my OS drive with lots of stuff on it and working fine!

Lastly, I went to format my 750GB HDD to use as a file drive but when I did it showed up on the format screen as 279GB!...same as the vraptor....any thoughts??..thanks

Cheers :)
Attached Images
   
__________________

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 11, 2008, 04:54 PM
Linus's Avatar  
Join Date: Apr 2007
Posts: 716
Default

It's a driver level setting. SLI performance meter or some junk. Can't remember what it's called, but it's not a hardware defect or anything.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 11, 2008, 05:24 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

I figured that was the case, I just don't know where the hell it came from!....now, how do I get rid of it?....lol
__________________

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 12, 2008, 04:08 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

Doesn't anyone know how I can get rid of that SLI bar??....any help would be greatly appreciated :)
__________________

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 12, 2008, 05:57 AM
Sniper's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Halifax NS
Posts: 700
Default

I don't get that not sure. Look around in the control panel it has to be able to turn off somehow?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 12, 2008, 06:06 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,605
Default

Gointo the Nvidai control panel and click 3D Settings. Then go into the 3D Settings and click OFF SLI Visual Indicators.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 12, 2008, 06:11 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

I tried that but couldn't find anything that even resembled a meter. I seem to recall seeing once before on my 780i with 9800 gx2's in SLI but I don't remember how or if I found a way to turn it off. I guess I'll look again but if anyone else out there knows PLEASE let me know...lol...thanks
__________________

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 12, 2008, 06:19 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

Ahhhhhh!!.....Thanks Sky!!!...I KNEW it had to be there somewhere!!...I'll give it a shot...thanks again :)

Looking at our avatars?...looks like I have a twin toon brother!
__________________


Last edited by kruzn4evr; December 12, 2008 at 06:35 AM.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old December 12, 2008, 06:54 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,605
Default

Here. I found this while searching the 'net. This is what I meant.

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old December 12, 2008, 06:57 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

YEAHHH I found it!!...lol...it did the trick!...thanks again SKY :)
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help strange textures ocuring in eve (only in eve) Gameplaywarrior Troubleshooting 10 November 7, 2008 08:58 PM
Some strange BSODs zlojack Troubleshooting 11 September 24, 2008 11:28 AM
strange 100% cpu usage CTA Off Topic 17 August 26, 2008 06:39 PM
Strange BFG 8800GT OC Cobra Video Cards 2 August 12, 2008 02:30 PM
uh...strange problem?.. omgwtf Troubleshooting 17 December 20, 2007 02:34 PM