Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Troubleshooting (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/)
-   -   Strange SLI bar (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/12780-strange-sli-bar.html)

kruzn4evr December 11, 2008 04:52 PM

Strange SLI bar
 
2 Attachment(s)
I'm not sure where it came from or how to get rid of it but when I go into SLI mode through NVidia control panel, I get this bar when running 3D Vantage and when playing games!....it's like a meter of some sort....anyone else experience this?....better yet, anyone know how I can get rid of it??....trying to play Crysis with this STUPID bar is drivin' me nutz!..lol

Also, I've had nothing but trouble with this Striker II Extreme board (I know I know...serves me right for trying the 790i chipset..no comments from the peanut gallery please!...lol)....at first I thought the board was a dud or the ddr3 was faulty but I don't think that is the case. However, I couldn't get it to boot up, it would post fine but just keep reposting instead of booting into vista. Then last night after many trial and error tests, I decided to put the vista cd back in (I had tried this before with no luck) and I discovered that the vraptor all of a sudden was wiped clean!...I had to format because windows said it couldn't install windows because the drive had to be formatted!...3 days ago it was my OS drive with lots of stuff on it and working fine!

Lastly, I went to format my 750GB HDD to use as a file drive but when I did it showed up on the format screen as 279GB!...same as the vraptor....any thoughts??..thanks

Cheers :)

Linus December 11, 2008 04:54 PM

It's a driver level setting. SLI performance meter or some junk. Can't remember what it's called, but it's not a hardware defect or anything.

kruzn4evr December 11, 2008 05:24 PM

I figured that was the case, I just don't know where the hell it came from!....now, how do I get rid of it?....lol

kruzn4evr December 12, 2008 04:08 AM

Doesn't anyone know how I can get rid of that SLI bar??....any help would be greatly appreciated :)

Sniper December 12, 2008 05:57 AM

I don't get that not sure. Look around in the control panel it has to be able to turn off somehow?

SKYMTL December 12, 2008 06:06 AM

Gointo the Nvidai control panel and click 3D Settings. Then go into the 3D Settings and click OFF SLI Visual Indicators.

kruzn4evr December 12, 2008 06:11 AM

I tried that but couldn't find anything that even resembled a meter. I seem to recall seeing once before on my 780i with 9800 gx2's in SLI but I don't remember how or if I found a way to turn it off. I guess I'll look again but if anyone else out there knows PLEASE let me know...lol...thanks

kruzn4evr December 12, 2008 06:19 AM

Ahhhhhh!!.....Thanks Sky!!!...I KNEW it had to be there somewhere!!...I'll give it a shot...thanks again :)

Looking at our avatars?...looks like I have a twin toon brother! :haha:

SKYMTL December 12, 2008 06:54 AM

Here. I found this while searching the 'net. This is what I meant.

http://www.hardwarecanucks.com/forum...27af625609.jpg

kruzn4evr December 12, 2008 06:57 AM

YEAHHH I found it!!...lol...it did the trick!...thanks again SKY :)


All times are GMT -7. The time now is 12:32 AM.