Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 10, 2008, 02:43 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default Zounds, no sounds

This is my Atom. I thought the sound was working and everything, heck the Realtek demo had sound, but I get sound in nothing else. It doesn't even look like the drivers are installed. I tried to install the lastest ones and I get error code 0xE0000227.

/trundles off to find a solution in the meantime
__________________
All's well that's Haswell

Last edited by Dr_BenD_over; December 10, 2008 at 02:49 PM. Reason: I need a new KB
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 10, 2008, 02:57 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

Disable Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio
Uninstall UAA bus driver
Install Realtek drivers


SOUND
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 10, 2008, 03:10 PM
Cptn Vortex's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,726
Default

Zounds he has Sounds!
__________________
The Vortex H20

Coolermaster ATCS 840 w Window panel
MSI Z77A-GD65
Intel i7 3770K @ 4.6GHZ 1.28v
Galaxy GTX 680 @ 1241MHZ
8GB Mushkin Blackline 1600MHZ 9-9-9-24 1.5v
Asus Xonar Essence STX
OCZ Z-Series GOLD 850W
2 x 128GB Corsair Force GT SATA3 SSD RAID0 :)
Acheiva Shimian Q270 Lite 2560x1440

Benq W500 Pojector.

Watercooling:
EK Supreme HF, EK FC GTX 680 Block, MCR320+Gelid Silent 12 Push/Pull, DD Pump, EK Multioption 100ml Res, EK Coolstream XT 220 RAD Gelid Wings Push/Pull.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recommend me a good 5.1 Surround sounds Speaker set! Patriote Audio 23 July 28, 2007 03:57 PM
Beeping sounds - Something Amiss??? Bognostraglum Troubleshooting 2 May 4, 2007 07:19 AM