Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 4, 2008, 01:44 PM
Sniper's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Halifax NS
Posts: 700
Default 400 Bad Request error

So all of a sudden I've been getting this from HWC using FireFox. I'm on IE now without a problem but I hate it lol.

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 4, 2008, 01:51 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,833
Default

delete your cookie and try again.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 4, 2008, 02:42 PM
Sniper's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Halifax NS
Posts: 700
Default

Yeah fixed it thx but wonder why it decided to all of a sudden do that? Hmmm
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes