Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 21, 2008, 09:06 PM
Lima's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Laval, Qc
Posts: 588

My System Specs

Default Boot up message

I just installed my processor and connected the optical drive, hard drive and floppy to my DFI LT X48 motherboard and booted up.

I got a warning message on the first screen, warning is as follows...
"Warning! CPU has been changed.
Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!"

I have the options to press F1 to continue or DEL to enter setup. What must I do regarding the warning message? What exactly is it telling me and what is the problem?

DFI LT X48
Intel Q6600 @2.4Ghz
8GB DDR2 Mushkin Redline
Western Digital 320GB HDD
EVGA 8800 GTS 640 MB
Samsung SH-S203B DVD
OEM Floppy
Silverstone Olympia 650W PSU
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 21, 2008, 09:06 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,679
Default

do what it says.

go into bios, save bios and exit.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 21, 2008, 09:12 PM
Lima's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Laval, Qc
Posts: 588

My System Specs

Default

Wow, that was fast!

And yes.. It worked.

Thanks enaberif, much appreciated!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 21, 2008, 09:13 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,679
Default

no prob.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes