Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 18, 2008, 03:07 PM
Computergeek's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: NS, Canada
Posts: 148

My System Specs

Default Question

hello,

when i turn my computer on it starts to power up then everything turns off then it powers up second time and everything is fine....it gives the normal one beep to say that there is a display and starts up fine. Not sure if this is a problem was just wondering what people thought?

Thanks
__________________

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 18, 2008, 04:08 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,903

My System Specs

Default

Usually this happens after you make a major BIOS change or it fails to POST. I'd check all your settings or just reset it to defaults and see if the problems go away.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 18, 2008, 05:07 PM
MpG's Avatar
MpG MpG is online now
Hall Of Fame
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kitchener, ON
Posts: 3,144
Default

Some motherboards will also do that any time they completely loose power, such as when you turn the PSU off.
__________________
i7 2600K | ASUS Maximus IV GENE-Z | 580GTX | Corsair DDR3-2133
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 18, 2008, 06:20 PM
Computergeek's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: NS, Canada
Posts: 148

My System Specs

Default

Yea...i dunno what the problem is it seems yo work fine so i'm not going to worry about it i guess
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes