Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 11, 2008, 11:15 AM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 144
Default Arcade Gone?

I went onto the arcade last night but it said that the admin disabled it. But why? I can't even find the letters "Arcade" now...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 11, 2008, 01:27 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by freakgeek1337 View Post
I went onto the arcade last night but it said that the admin disabled it. But why? I can't even find the letters "Arcade" now...
"Who's Online" Has been disabled too.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 11, 2008, 02:41 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,649

My System Specs

Default

Any reason why? I used "Who's Online" while it worked...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 11, 2008, 02:51 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Any reason why? I used "Who's Online" while it worked...
IDK, I used it alot too and was WTF when it was disabled.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 11, 2008, 07:27 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Any reason why? I used "Who's Online" while it worked...
"Who's Online" is backup, just a glitch there.

Arcade was removed due to lack of interest from most users. If there is a revolt i'm sure it could be brought back.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 11, 2008, 07:46 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,649

My System Specs

Default

Thanks!
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old July 11, 2008, 07:49 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Gav View Post
"Who's Online" is backup, just a glitch there.

Arcade was removed due to lack of interest from most users. If there is a revolt i'm sure it could be brought back.
"The administrator has disabled Who's Online."
I am still getting this Gav.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old July 11, 2008, 07:51 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,649

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
"The administrator has disabled Who's Online."
I am still getting this Gav.
Oh oh. Same here...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old July 11, 2008, 08:09 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default



Ok, try again guys.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old July 11, 2008, 08:56 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Gav View Post


Ok, try again guys.
Works for me now, Thanks!
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes