Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 28, 2013, 06:27 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SKYMTL View Post
Firefox? IE? Chrome? Opera?
Firefox on the HTPC.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 29, 2013, 01:05 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,664
Default

I've tried to repeat with and without cookies enabled and even with a cleared browser cache on FF, Chrome and Opera. I get onto the site every time. I even tried through a UK proxy without a problem Can you post the message you are getting?
__________________
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 29, 2013, 01:23 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,322

My System Specs

Default

__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 29, 2013, 07:11 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

For a while on Friday I was having trouble accessing site. Kept on going to one of those domain registration sites (the one with the pretty girl and the backpack) and telling me that hardwarecanucks.com had expired...
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's wrong? fixed upcoast604 Video Cards 5 May 9, 2012 03:40 PM
There... I fixed that for you.... sswilson Off Topic 15 April 30, 2012 11:05 AM
help with SSD speed (fixed) Patramix Storage 8 May 11, 2010 06:22 PM
There i fixed it Arinoth Off Topic 12 March 19, 2010 08:43 PM
Truck's fixed :) cdn_Madrach Off Topic 13 June 19, 2007 05:35 PM