Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 22, 2008, 08:16 AM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default Email Notification not working?

I'm not receiving email notifications for subscribed threads the last day or two and I'm wondering if anything is up. I don't think it's just me as I'm sure someone else had mentioned it.
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 22, 2008, 08:48 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,351

My System Specs

Default

Strange, I thought I had that fixed.

I'll take a look and see what's up.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 22, 2008, 10:10 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,669

My System Specs

Default

I raised the flag 5 days ago here: 2 comments for Gav, or any other Mod. It's back-and-forth actually. One day it works, the next it won't.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 24, 2008, 08:28 AM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default

Just to let you know... It appears that I have been getting the notifications since Monday the 21st but Rogers now is tagging it as bulk/spam which is why I haven't seen it. Now I have to figure out how to get my Rogers account to not tag it as spam.
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 24, 2008, 08:42 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,351

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by biff View Post
Just to let you know... It appears that I have been getting the notifications since Monday the 21st but Rogers now is tagging it as bulk/spam which is why I haven't seen it. Now I have to figure out how to get my Rogers account to not tag it as spam.
That's bizarre.

Not to sure what else I can do on this end but i'll take a look.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 24, 2008, 11:23 AM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default

I've seen this before from another forum. For what ever reason Rogers decided to start tagging it as spam. The problem ended up being on my end not theirs so let me have a look into it here before you get too excited.

Thanks,
Ryan
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 24, 2008, 01:46 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,669

My System Specs

Default

The notifications are still working for me, and the site does nto have any more slowdowns.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes