Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Suggestions & Feedback (http://www.hardwarecanucks.com/forum/suggestions-feedback/)
-   -   Signuture img and url tags not working (http://www.hardwarecanucks.com/forum/suggestions-feedback/54641-signuture-img-url-tags-not-working.html)

fireXtract June 10, 2012 10:00 AM

Signuture img and url tags not working
 
i have my signiture set to [URL!=http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=fireXtract&t=54196&c1=710000&c2=D7 D5D5&c3=D7D5D5&c4=575757&c5=575757][IMG]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=fireXtract&t=54196&c1=710000&c2=D7 D5D5&c3=D7D5D5&c4=575757&c5=575757[/IMG!][/URL!] (i inserted ! to break the code) as requested on the extreme overclock forums

Btw its for folding @ home
All it does if give me a hyperlink nothing else!?!?

Edit: when i put it in code tags it works and just plain it works but not in the sig!!!!!?!?! http://folding.extremeoverclocking.c...5757&c5=575757

fireXtract June 11, 2012 09:54 PM

Bump is it a glitch or is it a rank thing?

SugarJ June 11, 2012 10:05 PM

Glitch. It's on the list of things to fix after the upgrade, but probably low down on said list.

Edit: It just came to me that images were disabled in signatures a long time ago. If you are looking to add your folding stats, the format is {foldingstats}yourname{/foldingstats} with squiggly brackets replaced by square brackets.

fireXtract June 12, 2012 12:38 PM

Thanks


All times are GMT -7. The time now is 06:26 PM.