Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 24, 2012, 12:34 PM
Pabz0r545's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2011
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,308

My System Specs

Default pictures are behind articles

When I am viewing articles from the HWC main homepage the pictures are showing only behind the article where the edges are peeking out and can only be seen.



sorry tried to crop in photobucket but apparently it didnt do anything.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 24, 2012, 01:07 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,588
Default

Works fine on Firefox. Maybe you should get a real browser.

(:P)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 24, 2012, 02:49 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

That's ridiculous. Pointing to someone's browser is not a correct solution. Websites are supposed to work on any of the big browsers. All the OP was doing was pointing out to HWC the problem that was occuring (happening to me too, btw, on Chrome) so that HWC could fix it.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 24, 2012, 03:15 PM
Pabz0r545's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2011
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,308

My System Specs

Default

Ya thanks for the trolling comments. As great_big_abyss stated, I was simply trying to point out the issue.

I used to use firefox but it would crash and lock up ALL THE TIME and give me sound problems with youtube. My general browsing experience is much smoother with chrome. to each their own.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 24, 2012, 05:09 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,828
Default

We're on it.
__________________
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 24, 2012, 05:29 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,782

My System Specs

Default

Heh... finally, somebody with a browser issue that isn't IE.... ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Interesting Wiki leaks articles Polygon Off Topic 20 December 10, 2010 04:34 PM
Upcoming HWC Articles: Week of June 21st SKYMTL Site Announcements 6 June 21, 2010 10:04 PM
Upcoming HWC Articles: Week of June 14th SKYMTL Site Announcements 12 June 14, 2010 07:43 PM
pictures hightest Off Topic 12 August 3, 2009 02:15 PM
R600 pictures Babrbarossa Video Cards 6 March 20, 2007 10:05 AM