Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 26, 2011, 10:46 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,732

My System Specs

Default Rendering error/layout issue in FF&IE

The link to the store is misplaced as seen in the pic. Identical in FF 3.6 and whatever IE comes with win7.
(the little box is because I had my cursor over it, it is not seen normally.)
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 26, 2011, 11:05 PM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ottawa
Posts: 478
Default

This occurs for me in Windows 7 64 bit but not CentOS with with Firefox 3.6.13.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 26, 2011, 11:58 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

I'm seeing the same with Chrome Win7 x64
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 27, 2011, 12:14 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,582
Default

good eye, seeing the same thing, ff4b12, win 7 x64
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 27, 2011, 09:40 AM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,941

My System Specs

Default

Fine in Minefield (Feb. 23 build) though ;)

But yes, seems to be an issue with other older browsers.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 27, 2011, 09:50 AM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,777

My System Specs

Default

It's hiding!

Same here, FF 3.6.13.
__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old February 27, 2011, 11:07 AM
FiXT's Avatar
Hall of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: GVRD
Posts: 3,343

My System Specs

Default

Yup
Template issue when we added in the articles Nav link.

Working on template fix
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update error code 8000ffff - unknown error hedgehog88 O/S's, Drivers & General Software 2 August 22, 2010 09:23 PM
evga x58 3way sli & true black rev. c issue dukelod Troubleshooting 2 May 28, 2010 06:00 PM
new youtube layout cmac79 Off Topic 15 April 8, 2010 09:13 AM
FurMark vs GPU Caps - Stress Issue & Temps Surfer_2099 Overclocking, Tweaking and Benchmarking 3 October 23, 2009 09:46 PM
feedback issue in buy/sell & trade BT! Suggestions & Feedback 19 August 28, 2009 08:36 PM