Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 16, 2010, 07:43 PM
MVP
 
Join Date: May 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 261

My System Specs

Default Front page not working for iPhone/Safari

I noticed a week or two ago that I could no longer access the main page on my iPhone, it loads a page of text and when I click on links, it just links to another brief text description and not the actual review page. The only pages that work and still look normal are on the forum... It's like it's defaulting to a mobile version and I have no option to go with the normal version. Did you guys change something recently?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 16, 2010, 08:01 PM
Spikemaul's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 395

My System Specs

Default

I've noticed the same thing and it's very annoying. I started a thread earlier today on this same topic buy havn't had any good responses yet.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 16, 2010, 08:23 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,067

My System Specs

Default

Just give it time, the Staff whom work behind the scene on this are not always on so it takes time before they can respond.

Best Regards,
ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 17, 2010, 07:55 AM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,546

My System Specs

Default

I remember the other day I accessed HWC on my phone, and I got a new (mobile) front page instead of the regular front page, I think there is some things going on behind the scenes
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 17, 2010, 08:26 AM
Keywork's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Niagara
Posts: 604

My System Specs

Default

I've had the exact same problem on my HTC desire. I turned off my mobile view setting today and I'm back in business now! I'm actually writing this from my phone lol. GIve it a try!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 17, 2010, 08:37 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,715
Default

Quote:
Originally Posted by Sagath View Post
I remember the other day I accessed HWC on my phone, and I got a new (mobile) front page instead of the regular front page, I think there is some things going on behind the scenes
Bingo. We're doing some testing for the next while so there may be times when there are issues here and there.
__________________
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 17, 2010, 08:41 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,406

My System Specs

Default

Will there be a mobile version of the forums too?
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 17, 2010, 02:59 PM
MVP
 
Join Date: May 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 261

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Keywork View Post
I've had the exact same problem on my HTC desire. I turned off my mobile view setting today and I'm back in business now! I'm actually writing this from my phone lol. GIve it a try!
I'm pretty sure there's no option to turn this on/off on the iPhone. However, the forum works fine as I'm writing this from my phone too, but unfortunately the forum is the only thing that works. Here's hoping things will go back to normal soon...
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 25, 2010, 06:12 PM
MVP
 
Join Date: May 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 261

My System Specs

Default

It works! Thanks!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logged out when going to comments through the front page thorn Suggestions & Feedback 5 September 8, 2010 12:35 PM
Home page not working martin_metal_88 Suggestions & Feedback 7 May 29, 2010 10:35 PM
Front page news link issue chrisk Suggestions & Feedback 6 July 15, 2009 02:27 PM
HWC Front Page Typo ImmaPC Off Topic 5 May 28, 2009 09:26 AM