Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 8, 2010, 11:34 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2008
Location: South Shore Montreal
Posts: 1,945
Default Logged out when going to comments through the front page

Anyone else getting this?

Started today for me, seems whenever I access the comments from the front page of HWC it shows me as logged out. Even if I log in I still remain logged out. If I access the same thread but through the forums problem is solved.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 8, 2010, 11:52 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,399

My System Specs

Default

How are you accessing the comments from the front page? I just tried two different ways to access the comments links and neither one logged me out.

The first (clicking on comments before expanding the article) took me directly to the forums, and the second (attempting to add a comment from the bottom of the full article) opened a forum post entry screen but still had me signed in.

What browser are you using, and do you have any cookie blocking software running? (I'm running IE8 with no special blocking software running).
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 8, 2010, 12:00 PM
FiXT's Avatar
Hall of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: GVRD
Posts: 3,343

My System Specs

Default

Are you on
Code:
http://hardwarecanucks.com
and not
Code:
 http://www.hardwarecanucks.com
?

Need to be using www. - Check the URL of the news post you are viewing to see if it is showing the triple W. If not, that would be the problem


What browser are you using - doesn't seem to be properly forwarding you
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 8, 2010, 12:06 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,399

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by FiXT View Post
Are you on
Code:
http://hardwarecanucks.com
and not
Code:
 http://www.hardwarecanucks.com
?

Need to be using www. - Check the URL of the news post you are viewing to see if it is showing the triple W. If not, that would be the problem


What browser are you using - doesn't seem to be properly forwarding you
Is there any way to fix the way hardwarecanucks is directed FiXT? I remember running into this issue when I reloaded my OS(s) a few months back. Most websites allow you to just enter the name (without worrying about http / https / www / etc......) into your browser address bar and it takes you directly to the proper website.

Why are there two different ones?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 8, 2010, 12:12 PM
FiXT's Avatar
Hall of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: GVRD
Posts: 3,343

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Is there any way to fix the way hardwarecanucks is directed FiXT? I remember running into this issue when I reloaded my OS(s) a few months back. Most websites allow you to just enter the name (without worrying about http / https / www / etc......) into your browser address bar and it takes you directly to the proper website.

Why are there two different ones?
It normally does automatically redirect you (if you go to the non "www", try clicking on any link at it will put you in the right spot)

The problem with the whole login thing relates to the fact we have connected the front page CMS to the forum system through a rather... kludgy, bridge. Unfortunately there isn't a better option.

Why some people's browsers decide to randomly not properly redirect I don't quite know - usually just requires a cookie clear. On some occasions it has been related to problems on the back end.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 8, 2010, 12:35 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2008
Location: South Shore Montreal
Posts: 1,945
Default

it is in fact
Code:
hardwarecanucks.com
and not
Code:
www.hardwarecanucks.com
Though that is how I usually access it when going through my bookmarks and I haven't had that problem in the past. Guess I will fix the bookmark so it includes the www portion.

EDIT: I just checked out of curiosity if clearing my cache would make a difference, it did not. Maybe it has something to do with FF 3.6.9, I believe I only updated it this morning.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To page file or not to page file gingerbee O/S's, Drivers & General Software 22 November 11, 2009 09:32 PM
Front page news link issue chrisk Suggestions & Feedback 6 July 15, 2009 02:27 PM
Logged in as who? gingerbee Suggestions & Feedback 13 July 14, 2009 07:05 PM
HWC Front Page Typo ImmaPC Off Topic 5 May 28, 2009 09:26 AM
Viewing Images if not logged in. Cptn Vortex Suggestions & Feedback 8 January 16, 2008 04:27 PM