Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 30, 2007, 07:51 PM
slugbug's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal Area
Posts: 540
Default Forum time off?

I made a post at 9:15PM and the post said 10:45PM. My CP setting are set correctly at GMT - 5.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 30, 2007, 08:07 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,663
Default

We are working on it. It has actually been like this for the last few days. It is a minor server issue but it will be fixed soon.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 30, 2007, 11:56 PM
slugbug's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal Area
Posts: 540
Default

You don't by any chance use OpenAd"s and VBulletin do you?
Another site had a similar problem and it turned out to be a conflict where OpenAd's new PHP invocation code would affect the forum time.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 1, 2007, 12:14 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default

No, nothing that complex. It's just the server time is off. Will be fixed Monday.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 7, 2008, 01:40 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,980

My System Specs

Default

Has this been fixed yet? Havent' been around in a while, but mine is off 1 hour and 37 minutes
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 7, 2008, 10:17 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default

It was fixed but is off again. I'll get it fixed today.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 20, 2008, 09:23 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,980

My System Specs

Default

Why is the time always off?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 21, 2008, 12:57 AM
MVP
 
Join Date: Apr 2007
Location: Burnaby, BC
Posts: 252

My System Specs

Default

It's off for me as well. Which reminds me, I think the time is off on my server as well.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
time to upgrade monsterp CPU's and Motherboards 6 October 30, 2007 08:04 PM
Forum/Site cdn_Madrach Suggestions & Feedback 48 October 16, 2007 07:45 AM
GPU & SMP at the same time Gav HardwareCanucks F@H Team 2 July 24, 2007 07:59 AM
The Forum Bug is Back. SKYMTL Suggestions & Feedback 10 April 17, 2007 09:39 AM