Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 9, 2010, 07:28 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,417

My System Specs

Default IE8 Login Issues?

Anybody else having problems logging in with IE8 under win7?

I'm now running two different rigs with win7 and one won't accept the cookie to remember me, but will at least allow me to sign in, now the second one won't even allow me to sign in.... I get the "thank you for logging in" screen, but then it bumps me right back to the unregistered forums page....

Driving me freaking nuts!!!!
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 9, 2010, 07:35 PM
FiXT's Avatar
Hall of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: GVRD
Posts: 3,343

My System Specs

Default

go to
Code:
http://www.hardwarecanucks.com
The URL you are on is
Code:
http://hardwarecanucks.com
For some reason you aren't being properly forwarded? Any sort of script blocker? Or are you using a bookmark that goes directly to the forum without the "www"

Check those and it should solve it
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 9, 2010, 08:16 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,417

My System Specs

Default

well holy crap!!!!

No redirection going on here, I just got used to typing in hardwarecanucks.com in the address bar and it'd take me where I need to go.... unfortunately that doesn't add in the www, it goes directly to the Hardware Canucks - The Latest Computer Hardware News and Reviews website.... ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 9, 2010, 08:31 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,417

My System Specs

Default

Heh.... ok, now it's not displaying new posts..... I can see that the post is there when I view "new posts", but when I click on the thread, the new posts aren't there, and the address keeps flashing back and forth...... something ultra-funky going on here!!!!
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 9, 2010, 08:58 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

hmmm....wasnt the site made with ff as the most used browser or not really?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't login to Steam... Dr_BenD_over Gaming 12 June 10, 2010 06:30 PM
[WTB] Sennheiser IE8's WTS Beyer DT770's Zankras Buy/Sell & Trade 3 December 9, 2009 08:28 PM
Vista login password recovery Magnetar O/S's, Drivers & General Software 4 August 27, 2009 09:28 PM
Login Problems Gav Site Announcements 21 November 25, 2008 04:16 AM
Forum login issue Cheator Suggestions & Feedback 11 July 18, 2007 10:29 AM