Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 24, 2010, 07:43 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default Site Slow?

Is it just me are is the site slow tonight, loads header and the AD at the top but stops and waits. Status bar says it Waiting For Images.HardwareCanucks.Com???
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 24, 2010, 07:52 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by TopDogZero View Post
Is it just me are is the site slow tonight, loads header and the AD at the top but stops and waits. Status bar says it Waiting For Images.HardwareCanucks.Com???
I'm getting it too sadly.
__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 24, 2010, 07:53 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,078

My System Specs

Default

Are you using Microsoft Security Essentials by chance? I've noticed the same thing occasionally on my work comp, but not on the home one.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 24, 2010, 07:59 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

sometimes is very slow/doesnt load. but hey. cant complain much :)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 24, 2010, 08:06 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
Are you using Microsoft Security Essentials by chance? I've noticed the same thing occasionally on my work comp, but not on the home one.
No Avast and it only started a few hours ago, it does not happen on the home page just on the forum pages. I noticed on the home page everything loads fast but my status bar still says waiting Images.HardwareCanucks.Com and AD at top of page dose not display, but on the forum pages header and top AD loads fast but everything else is slow and status bar says waiting Images.HardwareCanucks.Com?
Maybe something to do with the AD's?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 24, 2010, 08:12 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,827

My System Specs

Default

no it's very slow and has been i think there switching over to new server's
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 24, 2010, 08:13 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,078

My System Specs

Default

Huh, just realized with my recently elevated status, I get a moderator bar and no more ads.

But for me, the 1st banner ad always popped up, and then it would wait for the contest link ad. I'm sure the technical staff will look into it.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 24, 2010, 08:15 PM
Sushi Warrior's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: Grimsby, Ontario
Posts: 1,620

My System Specs

Default

Very slow for me too.
__________________
||EK Supreme LT Nickel||MCP355/EK X-TOPV2||EK150 M-O res||MCR220/White||NZXT FN120RB/FN140RB||
Project|Oroborous by NZXT and MNPC
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 24, 2010, 09:16 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

It's the server protesting for sugar nomination Na just kidding slow here to

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
Huh, just realized with my recently elevated status, I get a moderator bar and no more ads.

But for me, the 1st banner ad always popped up, and then it would wait for the contest link ad. I'm sure the technical staff will look into it.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old March 24, 2010, 09:37 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Definitely noticing some slowness. I think it's ad-related.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC slow down ? Kilauea Troubleshooting 12 September 11, 2009 08:54 AM
slow game Pacman77 RAM 6 August 13, 2009 08:38 AM
REALLY slow Digikid Suggestions & Feedback 12 March 24, 2009 02:39 PM
Slow internet on one pc Phobia Networking 7 March 19, 2009 09:38 PM
Site Owner I didn't realise who owns this site Shadowmeph Off Topic 20 January 22, 2008 07:03 PM