Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Suggestions & Feedback (http://www.hardwarecanucks.com/forum/suggestions-feedback/)
-   -   Site Slow? (http://www.hardwarecanucks.com/forum/suggestions-feedback/30259-site-slow.html)

TopDogZero March 24, 2010 07:43 PM

Site Slow?
 
Is it just me are is the site slow tonight, loads header and the AD at the top but stops and waits. Status bar says it Waiting For Images.HardwareCanucks.Com???

Lpfan4ever March 24, 2010 07:52 PM

Quote:

Originally Posted by TopDogZero (Post 353334)
Is it just me are is the site slow tonight, loads header and the AD at the top but stops and waits. Status bar says it Waiting For Images.HardwareCanucks.Com???

I'm getting it too sadly. :sad:

SugarJ March 24, 2010 07:53 PM

Are you using Microsoft Security Essentials by chance? I've noticed the same thing occasionally on my work comp, but not on the home one.

_dangtx_ March 24, 2010 07:59 PM

sometimes is very slow/doesnt load. but hey. cant complain much :)

TopDogZero March 24, 2010 08:06 PM

Quote:

Originally Posted by SugarJ (Post 353338)
Are you using Microsoft Security Essentials by chance? I've noticed the same thing occasionally on my work comp, but not on the home one.

No Avast and it only started a few hours ago, it does not happen on the home page just on the forum pages. I noticed on the home page everything loads fast but my status bar still says waiting Images.HardwareCanucks.Com and AD at top of page dose not display, but on the forum pages header and top AD loads fast but everything else is slow and status bar says waiting Images.HardwareCanucks.Com?
Maybe something to do with the AD's?

gingerbee March 24, 2010 08:12 PM

no it's very slow and has been i think there switching over to new server's

SugarJ March 24, 2010 08:13 PM

Huh, just realized with my recently elevated status, I get a moderator bar and no more ads.

But for me, the 1st banner ad always popped up, and then it would wait for the contest link ad. I'm sure the technical staff will look into it.

Sushi Warrior March 24, 2010 08:15 PM

Very slow for me too.

martin_metal_88 March 24, 2010 09:16 PM

It's the server protesting for sugar nomination:haha: Na just kidding slow here to

Quote:

Originally Posted by SugarJ (Post 353346)
Huh, just realized with my recently elevated status, I get a moderator bar and no more ads.

But for me, the 1st banner ad always popped up, and then it would wait for the contest link ad. I'm sure the technical staff will look into it.


Zero82z March 24, 2010 09:37 PM

Definitely noticing some slowness. I think it's ad-related.


All times are GMT -7. The time now is 02:37 PM.