Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old March 25, 2010, 03:22 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,341

My System Specs

Default

We have 1 more piece of code to replace and we should be good to know.

Also, please keep in mind that we purposefully coded the site to load ads AFTER all other content has been loaded so there will always be some type of delay in the ad showing up. It should be a better experience for the visitor.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old March 25, 2010, 03:26 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

and that code seems to be working here anywho
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old March 25, 2010, 05:18 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Definitely better now; good job guys .
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old March 30, 2010, 03:34 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

and now it is happening AGAIN.

6:30am EST it took me ten minutes just to get to THIS point. Get the header and a blank white page. Same thing happens on my Ipod Touch as well as all my computers. Linked to my neighbors network and same thing.

Whats going on?
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old March 30, 2010, 05:24 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

no problems here in orillia ontario
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old March 30, 2010, 08:34 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

Seems to be back to normal now.

Wonder what was wrong? The logs should mention something because there WAS something holding the site back. The fact that even my neighbors network did the same thing means that it is not my computers or network.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC slow down ? Kilauea Troubleshooting 12 September 11, 2009 08:54 AM
slow game Pacman77 RAM 6 August 13, 2009 08:38 AM
REALLY slow Digikid Suggestions & Feedback 12 March 24, 2009 02:39 PM
Slow internet on one pc Phobia Networking 7 March 19, 2009 09:38 PM
Site Owner I didn't realise who owns this site Shadowmeph Off Topic 20 January 22, 2008 07:03 PM