Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 3, 2009, 04:14 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default Font Colour dropdown?

Is it supposed to be a drop down box, because all I get is a tiny greyish box when I hit the arrow.



This is with IE7 and I'm pretty sure IE8 does it too.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 3, 2009, 04:55 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,557

My System Specs

Default

It does this for me in 3.5.2 Firefox too. Sizes, however, works.
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 3, 2009, 05:23 PM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default

its never worked ever since i've been part of the site.
__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 5, 2009, 08:49 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,105

My System Specs

Default

heres a way to do it off by code

[_color="red"] your text here [/color]

^ make sure you take that underscores away tho, the one between the square bracket and color


now that wasn't so hard, but its might take a while if you want colors of the rainbow in your text

oh and the drop down never worked for me either

but the drop down color seems to work in quick replies tho
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 7, 2009, 11:49 AM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

If I click on random blank areas, I seem to get colours. Obviously there's some sort of bug.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 5, 2009, 07:07 AM
Mark's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bolton, Ontario
Posts: 859
Default

Same here, never worked for me either.
__________________



CHEERS

Last edited by Mark; October 5, 2009 at 11:47 AM.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 5, 2009, 07:48 AM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default

It's never worked for the longest time. Never really had to use colours though.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 5, 2009, 07:53 AM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,256

My System Specs

Default

I remember it working a looooong time ago. Then......not. I do as 5ILV suggests.
__________________
heatware
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 5, 2009, 08:20 AM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

Rainbow
Yeah... that took way too long...
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old October 5, 2009, 03:45 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,730

My System Specs

Default

It was disabled quite a while ago in an attempt to discourage some of the "creative" posting styles we were getting at the time. IIRC, the intent was to keep the individual posts uniform for a clean looking website.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Font management programs? Sam! O/S's, Drivers & General Software 1 September 3, 2009 01:08 AM
Auzentech Forte - Font panel HD Audio Magnetar Audio 1 July 2, 2009 04:07 PM
Setting font sizes on a large screen 3 of 7 Display Units 0 March 17, 2009 05:26 PM
Noctua Colour Change JD Case Mods, Worklog & Gallery 10 June 8, 2008 01:54 PM
Case Colour BALISTX Cases 11 May 3, 2007 08:12 AM