Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 25, 2009, 07:59 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,577

My System Specs

Default Bug of Sorts

I am only able to see half of the pictures that people upload, is there a reasoning to this (nothing is filtering them on my end)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 25, 2009, 08:18 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,879

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
I am only able to see half of the pictures that people upload, is there a reasoning to this (nothing is filtering them on my end)
I cant' see any, or at least every thread I've come across I can't see them.

Of course, externally hosted images are fine.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 25, 2009, 08:34 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,577

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jdrom17 View Post
I cant' see any, or at least every thread I've come across I can't see them.

Of course, externally hosted images are fine.
Yep, exact trouble i'm running into
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 26, 2009, 02:25 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

Can't say for sure, but they were having problems syncing images on the backup server(s) a few nights ago so I suspect that's what's going on.

There are still quite a few tweaks going on in the background (we were hoping that the visible ones were complete) after the move to the new format so I guess we'll have to write it off as a few teething pains.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 26, 2009, 07:54 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default

What sswilson said. We're still working on a better solution to sync images. Hopefully we will get it sorted soon.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lil Bug... CMetaphor Suggestions & Feedback 11 June 30, 2009 08:29 AM
Windows 7 RC gets its first bug mklym O/S's, Drivers & General Software 21 May 13, 2009 01:15 PM
Any One Have The RC Bug? reaverclan Off Topic 19 April 26, 2009 08:21 PM
Th Dr. gave me the bug. Sniper Water Cooling 39 December 3, 2008 08:47 AM
EH? is that a bug or something ? Patriote Suggestions & Feedback 5 April 16, 2007 05:13 PM