Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 16, 2009, 03:45 PM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default Forum time

It seems to be exactly 10 mins ahead! Anyone else?
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 16, 2009, 03:55 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

DeathHawk musta started up all those HDDs and created a time vortex.

And yes, exactly 10 minutes. Server must be part-way to Newfoundland.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 16, 2009, 04:01 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,604
Default

do people seriously watch the time on the forums that much?!

** Note mine is off by an hour :D
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 16, 2009, 04:02 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,604
Default

test post
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 16, 2009, 04:03 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

Fix your time-zone settings in your profile then. Or get you name straight. Either may help...

And yes, how old a post was, or how quickly people posted after one another can be very important...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 16, 2009, 04:04 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,604
Default

There fixed.

See I don't pay attention to these things ;)
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 16, 2009, 04:32 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

your right.

i only read the hour for posts
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 16, 2009, 05:36 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

Hmm, maybe its just me, but i cant seem to select the color text option when i go advance for posts
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 16, 2009, 05:46 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

type this:

"square bracket" color=blue "square bracket" your text goes here "square bracket" /color=blue "square bracket"

and you get this:

your text goes here
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old March 17, 2009, 02:04 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,247

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 5ILVgeARX View Post
Thanks

There must be an easier way
You no code by hand?

The only buttons I find I use are the color and size, [img*] , [quote*], [url*] I just find easier to do by "hand"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS/FT/WTB Sub-Forum. bojangles Suggestions & Feedback 25 November 30, 2008 06:38 PM
Forum Wars? arekieh Suggestions & Feedback 15 November 30, 2008 05:13 PM
Forum time off? slugbug Suggestions & Feedback 7 January 21, 2008 12:57 AM