Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 15, 2009, 02:56 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,657
Default Forum Bugs

Anyone else having issues replying to posts and it not posting at the bottom but posting above the person you quoted?
And that quick post isn't quick post anymore?

I can't use the quick post or quote people right now.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 15, 2009, 03:01 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,700

My System Specs

Default

There's some work going on in the background (trying to speed things up). Please bear with us, and keep those bug reports coming. (and yeah... I was wondering if you were getting psychic on us... :) ).
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 15, 2009, 03:12 PM
thenewguy001's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver
Posts: 844
Default

I'm having a lot of server not responding issues. timed out usually.
__________________
i5 2500K @ 4.0 GHz
2 x 4GB G.Skill Ripjaws X
Patriot Pyro 240GB
Gigabyte HD 6970 OC
Gigabyte Z68X-UDH3-B3
Seasonic 760W
Coolermaster Hyper 212+
CM690 w/ 1-80mm, 6-120mm fans.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 15, 2009, 03:13 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,657
Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
There's some work going on in the background (trying to speed things up). Please bear with us, and keep those bug reports coming. (and yeah... I was wondering if you were getting psychic on us... :) ).
hahah good.

I thought I was going crazy.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 15, 2009, 03:16 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,351

My System Specs

Default

Ya, sorry about that guys. We are trying out a new server and it's a little hit and miss ATM.

Last nights outage was due to an ISP issue. Today it's us messing with a new server. We hope to get it sorted soon.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 15, 2009, 04:10 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,407

My System Specs

Default

I have had posts I made totally disappear on me I would post and it shows that I made a new thread or replied to a thread I leave then come back
a while later and my post would disappear . I am not sure if it is because of the browser I am using ( which I doubt because after I post I see it posted) or some gremlin bug floating around the site lol
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 15, 2009, 06:04 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

Thanks for the message Steve.. No wonder I was having too many connections issues earlier today in the afternoon time.. Good thing it was keeping me focused more on work LOL :P

Aah no worries Gav, even if you didn't say it I would have known the issue is going to be resolved soon..
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 16, 2009, 07:59 AM
mklym's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2008
Location: Central Alberta
Posts: 239
Default

On Friday, January 16th, 2009 at 07:55, while trying to leave iTrader feedback, I got this message:

"Sorry, but you must wait until January 13, 2009 at 01:09 PM before you can rate this person again."

Does the server run on Windows? ;}

EDIT: Same message at 15:26.

Last edited by mklym; January 16, 2009 at 03:26 PM.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 16, 2009, 08:15 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,986

My System Specs

Default

I made a nice big post in the quick reply window the other night and soon as I hit submit the forum went down all night for me! Dang it!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old January 16, 2009, 12:58 PM
Eagle Eye's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kleinburg, ON
Posts: 2,069

My System Specs

Default

Everytime the forum goes down all new post notifications disappear, otherwise I haven't notice or experienced anything different.

EDIT: Occassional page cannot be displayed and early this morning although it could on my end of things pictures tend to be loading a lot slower. I'll double check my connection there has been some problems here in Toronto with the entire westend without power.

EE

Last edited by Eagle Eye; January 17, 2009 at 12:35 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The thing that bugs me the most. HermesĄ˘ Gaming 35 December 24, 2008 09:30 PM
FS/FT/WTB Sub-Forum. bojangles Suggestions & Feedback 25 November 30, 2008 07:38 PM
Hackers Promise Month of MySpace Bugs: PCWorld Babrbarossa Press Releases & Tech News 3 March 19, 2007 05:03 PM