Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 3, 2008, 01:31 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default feedback issue in buy/sell & trade

wont let me leave feedback, keeps giving me this error.

Quote:
There were the following errors:
  • The deal URL is invalid!
i know that the url is correct..

i posted this here because it wouldn't let me post it in the buy/sell and trade section unless i picked a thread prefix.
__________________

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 3, 2008, 02:13 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,231

My System Specs

Default

What URL are you trying to use?

I just gave feedback today and it worked fine for me.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 3, 2008, 02:43 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default

Vendetta 2

trying to use this one here, i bought a cpu heatsink from b1lk1, it wasn't the vendetta, but the sale derived from this thread.
__________________

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 3, 2008, 03:03 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,231

My System Specs

Default

Not sure what to suggest then.... all I did was right click / copy the thread link and it worked for me. (I thought perhaps you were using the post URL rather than the thread).

I'll move this up to "suggestions & feedback" as well as dropping a PM to one of the techies behind the scenes to see if they can find the issue.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 3, 2008, 03:06 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default

thanks sswilson :)
__________________

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 3, 2008, 03:41 PM
rk's Avatar
rk rk is offline
HWC Staff
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 76
Default

The current iTrader settings lets you leave feedback to the thread starter only. Not to other people in the thread. I will discuss this with Gav if it's necessary to change the settings.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 3, 2008, 03:50 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default

Quote:
Originally Posted by rk View Post
The current iTrader settings lets you leave feedback to the thread starter only. Not to other people in the thread. I will discuss this with Gav if it's necessary to change the settings.

ahhh.. thats the problem then, b1lk1 didn't start the thread.. thanks rk. :)
__________________

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 10, 2008, 06:49 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Westminster
Posts: 230

My System Specs

Default

I'm having a problem with iTrader, want to leave some positive feedback for a member here but its giving me this message:

Message
Sorry, but you must wait until November 29, 2008 at 08:40 PM before you can rate this person again.

Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old December 11, 2008, 02:51 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,231

My System Specs

Default

You don't have a time machine???? :)

Any chance the date on your computer is wrong?
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old December 11, 2008, 03:27 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Westminster
Posts: 230

My System Specs

Default

lol, no its right, that was the first thing I checked, the person I was trying to review tried to do it from his side, and had the same problem? I even tried clearing my cookies etc.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes