Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 2, 2008, 06:37 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,770

My System Specs

Default

Before I got my quad I was using a Pentium III 600MHz running 98SE, 128mb ram, 32mb vidcard, connected to my cable modem via a USB cable. I started hanging around HWC because it was one of the sites that wouldn't hang the system, the google ads were the one problem and I had to keep hitting the refresh button to get them to load. Old Faithful still runs well but I'm glad those days are done...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 2, 2008, 06:45 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is online now
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,296

My System Specs

Default

Actually, the ad on the bottom of the forum is only supposed to display to unregistered users. I'll look into that tomorrow.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old December 2, 2008, 06:54 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,428
Default

The only place it shows to registered users is when they are directly viewing a specific thread, on the rest of the website there is no ad showing at the bottom.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old December 2, 2008, 06:55 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 818
Default

Quote:
Originally Posted by S_G View Post
I actually disable ad blocking on HWC because it is one of the few sites I like to support. Then again, it's hard to notice 100% core usage when that means it peaks at 12%.
same, Adblock plus blocks every site i visit except HWC :D
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 2, 2008, 07:53 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 11,028
Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
Before I got my quad I was using a Pentium III 600MHz running 98SE, 128mb ram, 32mb vidcard, connected to my cable modem via a USB cable. I started hanging around HWC because it was one of the sites that wouldn't hang the system, the google ads were the one problem and I had to keep hitting the refresh button to get them to load. Old Faithful still runs well but I'm glad those days are done...
Yah thats how I have mine hooked up.. through the USB.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes