Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 16, 2008, 03:38 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default Still having problems logging in.

Hello,

I still can't log in with Opera web browser and with Firefox, I can log in but only after I clear private data. Is there a possibility to fix that to make it more convenient to log on to the forum. I find that is a drawback for me to actually post things on the forum. I do check them, read them... but as a guest because its so troublesome to use otherwise.

Thank you for your time,
Hopefully that can be useful for someone else.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 16, 2008, 04:05 PM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default

I had trouble a lot too; only at work though; not here at home. So I'm not sure what settings are causing it. But when I cleared my cache etc at home it seemed to fix.

Is there anyway the mods can inform us of what changes where made so we can possibly look into it from our end and see what settings are causing the problems?
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 28, 2008, 08:13 PM
thenewguy001's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver
Posts: 844
Default

I'm having problems getting the server to remember me. I'm asked for a log in every time even though I check the "remember me" box. Only started happening within the last couple of days
__________________
i5 2500K @ 4.0 GHz
2 x 4GB G.Skill Ripjaws X
Patriot Pyro 240GB
Gigabyte HD 6970 OC
Gigabyte Z68X-UDH3-B3
Seasonic 760W
Coolermaster Hyper 212+
CM690 w/ 1-80mm, 6-120mm fans.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 28, 2008, 08:26 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

I've brought this to Gav's attention.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 28, 2008, 08:39 PM
kirk_d's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2007
Location: West Coast
Posts: 223
Default

Quote:
Originally Posted by thenewguy001 View Post
I'm having problems getting the server to remember me. I'm asked for a log in every time even though I check the "remember me" box. Only started happening within the last couple of days
That happened to me today to!
__________________
Opty 170(naked) @2600 | Abit AT8 32x | EVGA Vanilla 8800gt 650/1625/950 | 2gb Ocz Pc4000Eb@260 | Audigy Gamer | Tx650 | Cm690 |

WC Loop: DD Cpx-Pro | HWL 240 Xtreme | D-Tek V2
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 28, 2008, 08:47 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,785

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by thenewguy001 View Post
I'm having problems getting the server to remember me. I'm asked for a log in every time even though I check the "remember me" box. Only started happening within the last couple of days
Happening here as well. though FF was hating me.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 28, 2008, 10:25 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,350

My System Specs

Default

Sorry everyone, we are still working on this.

For people that are having a problem logging in; Unfortunately, when we make a change to try and fix the problem you WILL have to delete your cookies.

When it's finally fixed you won't have to delete your cookies every time.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 28, 2008, 10:29 PM
Infiniti's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Vancouver, BC
Posts: 1,388

My System Specs

Default

If people can't login from home, why don't you just delete your cookies once and when you log in, tick the box that says "Remember Me". It makes things a lot easier. In fact, I never knew of this problem until recently when CCleaner cleaned my cookies..
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 28, 2008, 10:35 PM
NyteOwl's Avatar
Allstar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 905
Default

Looks like it's endemic. It won't remember my log in either the last few days.
__________________
Obsolescence is just a lack of imagination.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 28, 2008, 10:48 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,350

My System Specs

Default

Ok, everyone probably just got logged out but hopefully it should be fixed now. If any issues, clear your cookies for a final time and you should be good to go.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes